Video ja pildid: Pärnumaal sõitis kraavi toiduaineid transportinud veok

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 10 paiku juhtus liiklusõnnetus Häädemeeste vallas Tallinna–Pärnu–Ikla maantee 149. kilomeetril, kus köögivilju transportinud veoauto Volvo oli sõitnud paremale poole teelt välja vastu puud. Politsei teatel sai veokijuht õnnetuses viga.

"Autot juhtinud kaine 27aastane Leedu Vabariigi kodanikust mees toimetati haiglasse kontrolli, kõrval istunud mehe vaatas kiirabi kohapeal üle, temaga oli kõik korras," ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla. "Esialgsetel andmetel võis õnnetuse põhjustada juhi terviserike."

Masina koormas olid puu- ja köögiviljad: ananassid, avokaadod, granaatõunad ja kapsad. Õnnetuse ajal kõrvalistmel olnud vahetusjuht, kes vigastada ei saanud, arvas, et transporditu raskus oli paarkümmend tonni.

Metsaküla bussipeatuse lähedal juhtunud õnnetuses sai kannatada Leedu numbrimärgiga veoauto haagis, millest maantee äärde on paiskunud hulganisti toiduaineid.

Vaadake täpsemalt lehelugeja Enar Jürgensoni filmitud videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles