Kolm pärnumaalast pälvis maaeluministeeriumi teenetemärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Potisepp.
Sirje Potisepp. Foto: Urmas Luik

Maaeluminister Tarmo Tamm andis ministeeriumi 100. aastapäevale pühendanud üritusel põllumajanduse ja maaelu edendajatele üle 62 hõbedast ja 12 kuldset teenetemärki.

Kuldse teenetemärgi pälvis Pärnumaa juurtega pikaajaline Eesti toiduainetööstuse liidu juhataja Sirje Potisepp, hõbemärgiga tunnustati OÜ Oore Agro omanikku ja juhatuse liiget Kalev Kiiska ning Eestimaa looduse fondi mere ja maaelu ekspert Aleksei Lotman. 

Kalev Kiisk.
Kalev Kiisk. Foto: Urmas Luik

„Toetudes oma väärikale minevikule, tuleb meil vaadata eeskätt tulevikku. Milliseks kujuneb meie tulevik, on alles lahtine; see on meie endi teha,“ ütles maaeluminister Tarmo Tamm. „Usun, et meie kõigi südames on armastus Eesti vastu ning oma rahvast toitva Eesti põllumajanduse vastu. Kõrge kvaliteediga, puhas ja maitsev Eesti toit on suur rikkus!“

Aleksei Lotman.
Aleksei Lotman. Foto: Urmas Luik

Maaeluministeeriumi kuldne teenetemärk antakse silmapaistvate teenete eest põllumajanduse, toidutööstuse, maaelu või -ettevõtluse edendamisel. Hõbedane aga eduka tegutsemise eest põllumajanduse, toidutööstuse, maaelu või -ettevõtluse arendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles