Jaansoni raja vasakkallas mattus pimedusse

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul valitses Jaansoni raja vasakkaldal pimedus, sest keegi oli omavoliliselt elektrikilbi kapi kallal jõudu katsunud.
Eile õhtul valitses Jaansoni raja vasakkaldal pimedus, sest keegi oli omavoliliselt elektrikilbi kapi kallal jõudu katsunud. Foto: Karl Hütt

Eile õhtupimeduses avanes Pärnus Jaansoni raja vasakkaldal pilt, kus aerukujulistest valgustitest ükski ei põlenud, raja paremkallas säras aga täistuledes.

Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Gerli Kõiv nentis, et eile õhtul ei põlenud vasakkaldal valgustid Kesklinna sillast Decorani.

Kõiv selgitas, et elektrikilbi uks oli kannatada saanud ja kaitsmed  olid välja löönud. “Keegi oli seal omavoliliselt toimetanud,” lausus ta.

Probleemi lahendab tänavavalgustite hooldusfirma Leonhard Weiss ja need loodetakse Kõivu sõnutsi tööle saada esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles