Segeri advokaadid esitasid apellatsiooniteate

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: Ants Liigus

Pärnu maakohus karistas Mikk Segerit seitsme ja poole aastase vangistusega, ent tema kaitsjad kui ka kannatanud tahavad kohtuotsuse vaidlustada,

kirjutab Õhtuleht

.

 
Pärnu maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu teatel on esitatud apellatsiooniteated nii Segeri, tema kaitsja kui kannatanute esindaja poolt, kuid kohtuotsust veel vaidlustatud ei ole.

Detsembris karistas Pärnu maakohus Mikk Segerit seitsme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistusega, millest arvati maha eelvangistuses vahi all viibitud kuus kuud.

Kohus võttis Segerilt ära mootorsõiduki juhtimise õiguse – karistuse kandmise ajal ja kolm aastat pärast selle lõppemist.

Süüdistuse järgi põrkas Seger 2006. aasta 13. augusti õhtul Hondaga sõites Vändra lähedal kokku peateele keeranud Chrysleriga, kus said surma Tauri Jürioja (18), tema vend Siim Kivisild (22) ja Raino Kullamaa (24).

Kirispuu märkis, et oraegusel juhul on pooltelt tulnud teated selle kohta, et soovitakse kasutada apellatsiooniõigust.

Kohus ei ole veel tervikotsust koostanud. Kui motiveeritud kohtuotsuse põhjal on apellatsiooniteate esitanud pooltel alust arvata, et apellatsiooni esitamisega kõrgemasse kohtuastmesse võib tulla nendele vastuvõetavam otsus, esitataksegi apellatsioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles