Politseimajas algas remont

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseimaja siseruumides algasid remonditööd.
Politseimaja siseruumides algasid remonditööd. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu politseimajas alanud remonditööde käigus paranevad kainestus- ja arestimaja sanitaarolud. Värske ilme saavad patrullteenistuse ruumidki.

“Esimesena tehakse sanitaartöid kainestusmajas, siis arestimajas ja seejärel selgub edaspidine tööde graafik,” sõnas Lääne prefektuuri majandustalituse juht Taimi Salm.

Tänu remondile paranevad patrulltalituse töötingimused. “Uuendatakse siseviimistlust, valgustust ja paigaldatakse nõuetele vastavad tugev- ja nõrkvoolupesad koos kaabeldusega,” loetles hoonet haldava Riigi Kinnisvara ASi kommunikatsioonijuht Mariliis Sepper. Sanitaarremondi läbivad pesu- ja riietusruumid, välja vahetatakse põrandad, seinad, laed, valgustus, ventilatsioon ja soojaveevarustus.

Veel remonditakse koridoride põrandad. Vestlusruumidesse ehitatakse sundventilatsioon.

Sepperi sõnutsi muutuvad paremaks ka häirekeskuse päästekorraldajate töötingimused, kuna uuendatakse töösaali valgustus.

Tuleohutusnõuete täitmiseks paigaldatakse hoonesse juurde väljapääsutee- ja turvavalgusteid ja tuletõkkeuksed koos sulguritega.

Remondi maksumus jääb veidi alla 79 000 euro ja tööd peaksid lõppema veebruaris. Remontija on Laimerton OÜ. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles