Linn asub jõulukaunistusi hindama (1)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: ESIMENE ADVENT: PÄRNU, EESTI, 29NOV15- ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: ESIMENE ADVENT: PÄRNU, EESTI, 29NOV15- ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Linnapea Romek Kosenkranius kuulutas välja tänavuse jõulukaunistuste konkursi ja kutsub kõiki Pärnu ettevõtteid ja linnarahvast oma hooneid-kinnistuid pühadeks ehtima.

Jõulukaunistuste konkursist võivad osa võtta kõik pärnakad. Osalema on oodatud nii eramuomanikud, kortermajade elanikud, koolid, lasteaiad, muud ettevõtted ja organisatsioonid, samuti seltsid, et Pärnu linn pühade eel kaunimaks muuta.

Hindamine toimub neljas kategooriates: kauneim kaupluse vaateaken, eramu, korterelamu ja ettevõte (sealhulgas koolid ja lasteaiad).

Ettepanekuid kaunilt ehitud majade ja vaateakende kohta ootab Pärnu linnavalitsus 22. detsembrini. Täpsema info leiab linna veebilehelt.

Jõulukaunistusi hindab linnavalitsuse moodustatud žürii ja võitjad kuulutatakse välja detsembri lõpus. Mõistagi ootavad paremate kaunistuste autoreid auhinnad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles