Kioski letile unustatud küünlast puhkes põleng

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõululaupäeval unustas Pärnu kesklinnas töötav kiosköör õhtul letile põlema küünla, millest sai alguse tulekahju.
Jõululaupäeval unustas Pärnu kesklinnas töötav kiosköör õhtul letile põlema küünla, millest sai alguse tulekahju. Foto: Urmas Luik

Jõululaupäeval unustas Pärnu kesklinnas töötav kiosköör õhtul uksi sulgedes letile põlema küünla, millest sai alguse tulekahju.

Tänu tööle hakanud tulekahjuhäirele ja G4S-i turvatöötaja kiirele reageerimisele suudeti suurem tulekahju õnneks ära hoida.

Jõululaupäeval, 24. detsembril kell 21.48 sai G4S-i juhtimiskeskus tulekahjuhäire teate Pärnu kesklinnast kioskist. Nelja minutiga kohale jõudnud patrull avastas letilt küünlaaluse, mis põles lahtise leegiga.

Metallalus koos põleva küünlarasvaga viidi õue ja kustutati veega. Ruumid vajasid küll tuulutamist, kuid suuremaks tulekahjuks põleng õnneks areneda ei jõudnud. Selgus, et teenindaja oli töölt lahkudes küünla põlema unustanud.

G4S-i kommunikatsioonijuht Reimo Raja märkis, et sedasorti väljakutseid saavad turvatöötajad igal aastal just sel perioodil, mil inimestel on kombeks tavalisest rohkem küünlaid põletada. „Küünlaid unustatakse põlema nii kohvikutesse, kontoritesse kui kioskitesse. Halvemal juhul on küünla ümbrus veel kaetud kaunistuseks asetatud põlevmaterjaliga,” tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles