Lottemaa on lastest kummis, aga ruumi jagub kõigile

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lustlik Lottemaa seltskond võõrustab pühade ajal tuhandeid teemapargi külastajaid.
Lustlik Lottemaa seltskond võõrustab pühade ajal tuhandeid teemapargi külastajaid. Foto: Lottemaa

Üleeile, kui Lottemaa jõuludeks lastele avati, tekkis turundusjuht Kaire Lergil hetkeks tunne, et teemapark läheb rahvast lõhki.

“Tekkis tõeline õlatunne,” sõnas Lerg. “Aga hea Eesti vanasõna, et häid lambaid mahub palju ühte lauta, sai seegi kord Lottemaal kinnitust.”

Eile olla rahvast olnud vähem, küllap tänagi, tööpäeval, aga teemapargi viimaseks kaheks pühadeaegseks lahtiolekupäevaks on taas oodata külastajate üleküllust.

“Aga see on tore, et Lottemaa on lastest kummis, sest ruumi jagub kõigile,” kinnitas turundusjuht.

Kummi minevat Lottemaa, kui külastajate arv hakkab ületama 1000. Kolmapäeval nii just juhtuski.

Põhjust lapsed kaasa võtta ja Lottemaale tulla aga on, sest igal aastal üllatatakse seal värske jõuluprogrammiga, Janno Põldmaa kirjutatud järjekordsete näidendite ja uute põnevate tegelaskujudega vanade tuttavate seas.

"Täna on meil külas jõuluvana ja Pöörane Kana,” rääkis Lerg. “Samuti räägime Lotte väikesest õest Roosist, kes on alles väga pisike.”

Roosi on tegelane uues Lotte-filmiski, mis esilinastub jaanuaris. “Kuid me teeme temaga Lottemaal väikestviisi juba tutvust,” avaldas turundusjuht. “Olete oodatud. Pakume kuni pühapäevani iga päev neljatunnist täsipikka programmi kogu perele. Luban, et igav siin ei hakka.”

Lerg lubas sedagi, et Häädemeeste vallavalitsuse abiga suudetakse Lottemaa tanum hoida jääst karedam kui täna hommikul Pärnus, Paikusel ja mujalgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles