Maakonna keskkonnaprogrammi projektid pälvisid pea 1,5 miljonit eurot toetust

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KIKi nõukogu esimehe ja keskkonnaminister Siim Kiisleri sõnutsi said suurima toetussumma veemajandusprojektid, tänu millele väheneb oht põhjaveele ning tagatakse tuhandetele inimestele mitmel pool Eestis nõuetele vastav joogivesi.
KIKi nõukogu esimehe ja keskkonnaminister Siim Kiisleri sõnutsi said suurima toetussumma veemajandusprojektid, tänu millele väheneb oht põhjaveele ning tagatakse tuhandetele inimestele mitmel pool Eestis nõuetele vastav joogivesi. Foto: Tairo Lutter

Keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) nõukogu otsustas toetada riiklikust keskkonnaprogrammist 142 projekti kokku umbes 10,8 euroga. Toetust saavad ettevõtmised kaheksas valdkonnas kõikjalt Eestist, Pärnumaale jagus ligemale 1,5 miljonit eurot.

KIKi nõukogu esimehe ja keskkonnaministri Siim Kiisleri sõnul aitavad kõik need projektid keskkonda paremaks muuta. “Suurima toetussumma said veemajandusprojektid, tänu millele väheneb oht põhjaveele ja tagatakse tuhandetele inimestele mitmel pool Eestis nõuetele vastav joogivesi,” teatas Kiisler.

Pärnu maakonna suurim toetuse saaja on AS Mako, mis pälvis kolme projekti elluviimiseks 1 151 686 eurot, tagamaks Vihtra, Pärnjõe ja Suurejõe küla elanikele kvaliteetne joogiveevarustus, kanalisatsiooni ärajuhtimine ja nõuetekohane reoveepuhastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles