Selgusid Pärnu restoranide nädala hinnad

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu restoranide nädala õhtusöök Jaanihanso siidrivabrikus, Kaelase külas.
Pärnu restoranide nädala õhtusöök Jaanihanso siidrivabrikus, Kaelase külas. Foto: Urmas Luik

Pärnu restoranide nädalal osalevate kohvikute koosolekul määrati teemanädala pakkumiste hinnad, kalleima õhtusöögi hind tõusis.

“Otsustasime koos ettevõtjatega, et sel aastalgi jäävad restoranide nädala pakkumised kahte hinnaklassi. Soodsamad pakkumised on sama hinnaga mis mullu ja kalleima õhtusöögi hind on tõusnud kahe euro võrra. Selline oli osalevate restoranide soov, kuna nii saab pakkuda külalistele põnevamaid valikuid,” rääkis restoranide nädala korraldaja Kadi Elmeste.

Esimese klassi kahekäigulise lõuna hinnaks tuleb kümme eurot ja kolmekäiguline õhtusöök maksab 18 eurot. Teise hinnaklassi lõuna saab 12 ja õhtusöögi 22 euroga.

“Osaleb taas üle 20 restorani, nende hulgas mõni uustulnukas. Veebruaris anname täpsemalt teada, millised restoranid sel aastal osalevad, ja märtsi teises pooles avalikustame menüüd,” ütles Elmeste.

Huvilised saavad kohad kinni panna otse restoranidega ühendust võttes või kodulehel alates märtsi lõpust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles