Silvia Paluoja pärjati kolleegipreemiaga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolleegide hinnangul on kiiduväärt Silvia Paluoja töökus, lai silmaring ja missioon hoida fookuses maaelu puudutavaid teemasid.
Kolleegide hinnangul on kiiduväärt Silvia Paluoja töökus, lai silmaring ja missioon hoida fookuses maaelu puudutavaid teemasid. Foto: Mailiis Ollino

Kuldkirjutaja, legend, maaelu ekspert – nende sõnadega iseloomustab toimetuserahvas ajakirjanik Silvia Paluoja, kes tänavu pälvis Pärnu Postimehe kolleegipreemia.

“Silvia on eeskujuks teistele planeerimisoskuse, kiiruse ja laia silmaringi poolest,” täiendas peatoimetaja Siiri Erala.

Paluoja märkis tunnustust vastu võttes, et on seadnud endale sihiks koolitada lehele välja järgmine maaelu asjatundja.

Pärnu Postimehe 160 aasta juubeli puhul tehtud põhjalikus usutluses tunnistas Paluoja, et inimesed, kellest ta kirjutab ja kirjutada soovib, ongi põhjus, miks ta on tihti esimene, kes jõuab tööle, ja viimane, kes õhtul toimetusest lahkub. “See on harjumus, elustiil, kutsumus. Nii palju on neid, kes väärivad, et neist kirjutataks,” lausus reporter.

Silvia Paluoja on ajakirjandushariduse saanud Tartu ülikoolis professor Juhan Peegli käe all ja järgib enda sõnutsi siiani legendi põhimõtet: müüge oma mõtteid, mitte põhimõtteid.

Pikka intervjuud Silvia Paluojaga saab lugeda meie veebiväljaandest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles