EASi turismiarenduskeskus ja Pärnu kolledž arutasid koostööd

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumine toimus 15. jaanuaril.
Kohtumine toimus 15. jaanuaril. Foto: Erakogu

Pärnut väisas ettevõtluse arendamise sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskuse (TAK) esindus. Kolledžis anti ülevaade turismiosakonna tegemistest, räägiti ühistest huvidest ja arutati edasist koostööd, mis kevadel loodetavasti suurema hoo sisse saab.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži rektor Garri Raagmaa avaldas, et 31. märtsist hakkab EAS turismiarenduskeskuse Pärnu kontoris toimetama TAKi sihtkohtade arenduse meeskond.

TAKi direktori Margus Sameli sõnutsi loodetakse senisest enam rakendada ülikooli spetsialiste ja leida huvitavaid uurimistöö teemasid turismitudengitele.

“Kohtumine oli väga meeldiv ja dünaamiline, aga põgus. Linna oli korraldanud tiheda programmi. Nii leppisime kokku üsna pea jälle kohtuda ja sisulistel teemadel plaani pidada. Näiteks, kuidas EAS saaks enam anda sisendit meie õppekavade muutmisel,” märkis Raagmaa.

Peale kolledži käis TAK Pärnu linnavalitsuses, SA Pärnumaa arenduskeskuses ja kohalikes ettevõtetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles