Libeduse tõttu sõitis öösel kolm autot teelt välja

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Pärnumaa vallas Pallika külas sõitis veoauto teelt välja.
Põhja-Pärnumaa vallas Pallika külas sõitis veoauto teelt välja. Foto: Veiko Vorobjov

Eile õhtul sadama hakanud lumi on muutnud teed libedaks ja tänase öö jooksul registreeris politsei kolm teelt välja sõitu, milles keegi ei saanud viga.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjaki sõnutsi teatati esimesest väljasõidust häirekeskusele kell 00.46. Häädemeeste vallas Piirumi külas oli veok kraavi sõitnud. Veoki haagis ei kujutanud endast kellelegi ohtu.

Kell 2.14 anti teada, et Tallinna–Pärnu maanteel Põhja-Pärnumaa vallas Pallika külas sõitis veoauto teelt välja. Liiklus oli seal mõnda aega häiritud.

“Sõitsin sellel veoautol pikemat aega järel, kuna tee lumevaalud raskendasid möödasõitu. Autojuht sõitis väga viisakalt. Piisas ainult sellest, et korraks kaldus jäljest välja ja piruett käis ära,” sõnas pildi saatnu. Tema hinnangul põhjustas õnnetuse hooldamata tee. Ta lisas, et tegemist oli õnneliku õnnetusega, sest veoauto tegi maanteel 180kraadise pöörde ja kabiin käis kraavis ära, aga raske koorem ilmselt hoidis hullema ära, auto sai minimaalselt kannatad.

Kell 2.37 anti teada, et Tori vallas Sauga alevikus sõitis Scania veok ohutussaarele, millel asuvad liiklusmärgid jäid terveks.

Väiksemaid plekimõlkimisi võis ette tulla enamgi, kuid nendega tegeleb liikluskindlustus.

Täna varahommikul olid teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt soolamärjad või lumised. Maanteeamet tuletab autojuhtidele meelde, et hooldemasinast möödudes tuleb olla ettevaatlik ja arvestada, et eesolev tee võib olla hooldamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles