Kurgja talumuuseum jäi teadmata ajaks juhatajata

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändralane Monika Jõemaa oli Kurgja talumuusumi direktor ligemale kümme aastat ja tunneb põhjalikult Carl Robert Jakobsoni pärandit. Eile, 28. veebruaril pani ta ameti maha.
Vändralane Monika Jõemaa oli Kurgja talumuusumi direktor ligemale kümme aastat ja tunneb põhjalikult Carl Robert Jakobsoni pärandit. Eile, 28. veebruaril pani ta ameti maha. Foto: Urmas Luik

Tänasest, 1. märtsist moodustatud Põhja-Pärnumaa raamatukogu direktor on Monika Jõemaa, kellel eile oli Kurgja talumuuseumi juhatajana viimane tööpäev. Kes hakkab juhtima Pärnumaa ühte visiitkaarti, SA Eesti Maaelumuuseumide juhtimise alla viidud Carl Robert Jakobsoni talumuuseumi, pole teada.

Sihtasutuse nõukogu esimees, maaeluministeeriumi asekantsler Marko Gorban vastas, et nõukogu koguneb talumuuseumi juhtimisküsimust arutama aprillis, kuid uus juhataja selleks ajaks ei selgu.

“Küll aga saab selleks ajaks kindlasti läbi mõeldud, kuidas sihtasutuse juhtimismudel tagab eesmärkide saavutamise parimal kujul ning sihtasutuse tervikliku ja kõigi üksuste tasakaalustatud arengu,” märkis Gorban.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles