Jannseni auhind ootab kandidaate

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal tähistatakse papa Jannseni 200. sünniaastapäeva.
Sel aastal tähistatakse papa Jannseni 200. sünniaastapäeva. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus palub 25. aprilliks esitada tänavusi Johann Voldemar Jannseni nimelise auhinna kandidaate.

Ettepaneku võib esitada vabas vormis, kus on lühidalt kirjas, kellele ja mille eest auhinda taotletakse.

Auhind ja preemia antakse Pärnu linna kultuuri- ja haridusellu märkimisväärse panuse andnud isikule tema töö väärtustamiseks. Tunnustust saab määrata ühele isikule ainult ühel korral.

Auhind asutati 1994. aastal Jannseni mälestuse jäädvustamiseks ja traditsiooniliselt antakse see üle Jannseni sünniaastapäeval, 16. mail.

Sel aastal tähistatakse papa Jannseni 200. sünniaastapäeva. Eelmisel aastal pälvis Johann Voldemar Jannseni nimelise auhinna pikaaegse ja aktiivse töö eest kunstiõpetaja ja kunstnikuna Leili Voll.

Peale linna auhinna annab ajaleht Pärnu Postimees 1995. aastast välja Väikese Jannseni autasu. 2012. aastast premeerib ka AS Wendre kultuuri- ja haridustegelasi.

Pärnu linnavalitsus palub avalduse esitada linnavalitsuse kultuuri- ja sporditeenistusele aadressil Suur-Sepa 16, 80098 Pärnu või e-postil linnavalitsus@parnu.ee. Kandidaate võivad esitada kõik, nii füüsilised kui ka juriidilised isikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles