“Eestimaa uhkus” tutvustab Pärnumaa kangelasi

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Sikka.
Eve Sikka. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna õhtul näeb TV3 “Seitsmeste uudiste” “Eestimaa uhkuse” lõigus Pärnumaal asuva Pärnjõe Põhikooli õpetajat Eve Sikkat ja õpilast Meelis Ermi, kes päästsid kaasõpetaja elu.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel saabus “Eestimaa uhkuse” meeskonnale kiri Vändra lähedalt. Selgus, et eelmise aasta lõpus varises infarkti tõttu Pärnjõe kooli õpetajate toa põrandale ajaloo-ja füüsikaõpetaja Andrus, kellele toona seitsmendas klassis õppinud Meelis ja õpetaja Eve tegid kiirabi saabumiseni südamemassaaži ja kunstlikku hingamist.

“Ehkki selles loos on mitmeid kangelasi, joonistuvad neist kindlat välja kaks: õpetaja Eve Sikka ja õpilane Meelis Erm, sest ilma nende julge ja oskusliku tegutsemiseta poleks Pärnu kiirabi Vändra brigaadi tublidel meedikutel ja kõigil erinevate haiglate arstidel õpetaja Andrust päästa õnnestunud,“ kirjutati Vändrast.

Eve Sikka ja Meelis Ermiga saab tuttavaks tänastes “Seitsmestes uudistes”, pidulikult tänatakse neid auhinnagalal “Eestimaa uhkus”, mis jõuab TV3 eetrisse pühapäeval, 18. detsembril.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles