Pärnu firma IT-lahendus hakkab arenema Tehnopoli ettevõtlusinkubaatoris

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Kaubandus- ja tööstuskoda hindas Pärnu ehitusettevõtet AS SA.MET 2018. aasta konkurentsivõimelisimaks firmaks väikeste ja keskmiste ettevõtete kategoorias.
Kaubandus- ja tööstuskoda hindas Pärnu ehitusettevõtet AS SA.MET 2018. aasta konkurentsivõimelisimaks firmaks väikeste ja keskmiste ettevõtete kategoorias. Foto: Mihkel Maripuu

Pärnu ehitusettevõte AS SA.MET, mille kaubandus- ja tööstuskoda nimetas 2018. aasta konkurentsivõimelisimaks firmaks väikeste ja keskmiste ettevõtete kategoorias, on pööranud tähelepanu IT ja ehituse ühendamiselegi. SA.METi tütarettevõte sõlmis esimesed lepingud klientidega möödunud aasta teises pooles ja liitus nüüd Tehnopoli start-up-inkubaatoriga.

OÜ THS Tarkvara loodud tarkvara THS on digikommunikatsioonilahendus teenuste paremaks haldamiseks ja sobib eelkõige ettevõtetele, millel on palju objekte ja on-demand-tüüpi (nõude järgi, toim) sisseostetavaid teenuseid, ning töövõtjatele, kes neid objekte teenindavad.

THS võimaldab nii töö tellijal kui tegijal jälgida tööde kulgu reaalajas. Samuti analüüsib lahendus tehtud tööde mahtu, jaotust, kulu ja muudki, pakkudes asendust seni eri allikatest koondatud infole ja raportitele.

"Meil on hea meel, et maja seest alguse saanud projekt on jõudnud iseseisva platvormini, mis on reaalne juhtimisinstrument ja mugav abimees nii teenuse tellijale kui töövõtjale," lausus SA.METi arendusjuht ja THS Tarkvara juhatuse liige Janno Metsa. "Samuti aitab THS töid efektiivsemalt planeerida, võimaldades näiteks töövõtjal meistrite kaupa töid delegeerida." Ta lisas, et teist nii kompaktset kommunikatsioonilahendust praegu turul ei leidu.

THS Tarkvara suurim klient on Circle-K Eesti, kuid lähiaastatel on plaanis vallutada rahvusvahelist turgu. Just see oli ettevõtte teatel peapõhjus, miks Tehnopoli inkubaatorisse kandideeriti. "Sellega liitumise suurim väärtus meile on see, et Tehnopoli juurde on koondunud Eesti ja Euroopa parimate ekspertide võrgustik, kelle abiga äri kasvatada ja uutele turgudele pääsed," kinnitas THS Tarkvara tegevjuht Margus Randmäe. "Selleks, et jõuda kaugele, tuleb unistada suurelt. Ja kui siht on paigas, algab tõeline töö."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles