Sindi sauna minister läks pensionile

Karl Hütt
, reporter
Copy
Eelmisel reedel oli Sindi sauna pikaaegse töötaja Juta Reidma viimane tööpäev. Avalike saunade tulevikku näeb ta aga helgetes toonides ja tema kinnitusel on sellist kooskäimiskohta väga vaja.
Eelmisel reedel oli Sindi sauna pikaaegse töötaja Juta Reidma viimane tööpäev. Avalike saunade tulevikku näeb ta aga helgetes toonides ja tema kinnitusel on sellist kooskäimiskohta väga vaja. Foto: Mailiis Ollino

Eelmisel reedel nägi Sindi avalikku sauna sisenedes rohkelt lilli, sest viimane tööpäev oli Juta Reidmal ehk Sindi pikaaegsel saunanaisel, nagu ta ise ennast nimetab. Ta on seda ametit pidanud üle 20 aasta ja on justkui sauna reliikvia, teda teab iga saunaline ja tema kohta kuuleb ainult kiidusõnu.

“Hommikust saati olen lilli ja õnnitlusi vastu võtnud,” märkis Reidma. “Mis te arvate, kui vana ma olen? 78!”Reidma tunnistas, et on varemgi pensionipõlve peale mõelnud. “Ma jään juba mitu aastat koju, nüüd on lõplik otsus tehtud ja taganemisteed ei ole,” lausus ta. Enda sõnutsi ei pea ta igavust tundma, sest kodus jagub palju tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles