Sindi keskuse hruštšovkadest pea pool võib saada uue näo

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Sindis Tööstuse 2, Kooli 2b ja Pärnu maantee 39 ja 37 nõukogudeaegsed korterelamud on taotlenud KredExilt rekonstrueerimistoetust ja praeguse seisuga on nende taotlused nii-öelda rohelises tsoonis ehk on suur tõenäosus toetust saada.
Sindis Tööstuse 2, Kooli 2b ja Pärnu maantee 39 ja 37 nõukogudeaegsed korterelamud on taotlenud KredExilt rekonstrueerimistoetust ja praeguse seisuga on nende taotlused nii-öelda rohelises tsoonis ehk on suur tõenäosus toetust saada. Foto: Mailiis Ollino

Sihtasutuse KredEx korterelamute rekonstrueerimistoetuse toel saab uue ilme ja tõhusama soojapidavuse 51 korteriühistut. Sindi linnas omandaksid praeguse seisuga värske väljanägemise neli ja Pärnu linnas kaks maja.

Sindi linna keskuses asub üheksa suurt kortermaja. Neist neljal – Tööstuse 2, Pärnu mnt 39, Pärnu mnt 37 ja Kooli 2b – on võimalik saada KredExilt 50 protsenti rekonstrueerimistoetust, sest nende taotlused mahuvad esimese 51 hulka. “Sellest toetusest võivad kasu saada umbes 600 Sindi linna inimest, kes nendes majades elavad,” märkis Tori valla kommunikatsiooninõunik Katariina Vaabel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles