Maakonna rendirattad: elektri- või kondimootoriga, tasuta või raha eest

Karl Hütt
, reporter
Copy
Tõrukese rattarent on perefirma, mis tegutsenud juba üle 20 aasta. Kui alustati 11 jalgrattaga, on nüüdseks valikus juba üle 400 kaherattalise. Pildil on Liis, Marleen, Malle ja Raimond Tamm ning Andri Kask.
Tõrukese rattarent on perefirma, mis tegutsenud juba üle 20 aasta. Kui alustati 11 jalgrattaga, on nüüdseks valikus juba üle 400 kaherattalise. Pildil on Liis, Marleen, Malle ja Raimond Tamm ning Andri Kask. Foto: Mailiis Ollino

Pärnusse suvitama tulijad ei pea jalgratast tingimata kaasa võtma ja kohalikel, kellel pole oma kaherattalist, ei tasu muretseda: suvepealinnas ja mujalgi maakonnas on mitu laenutust, kust saab mõneks tunniks või kauemakski eri tüüpi sõiduvahendeid üürida.

Pärnu ranna lähedal pakub sellist teenust Tõrukese rattarent, 1998. aastal loodud perefirma, kus tegutsevad ema, isa ja neli last. Peale nende mõni tööline.

“Esimesel suvel alustasime 11 jalgrattaga, kuid aastate jooksul on valik pidevalt suurenenud ja nüüd pakume jalgrattaid igale vanusele. Valikus on üle 400 jalgratta,” tutvustas ettevõtte üks omanikest Raido Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles