Laulu- ja tantsupeo sihtasutus ootab teateid kadunud asjadest

BNS
Copy
XXVII laulu- ja XX tantsupeol “Minu arm” kaotatud riiete ja muude esemete leidmiseks tuleb pöörduda Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutuse poole.
XXVII laulu- ja XX tantsupeol “Minu arm” kaotatud riiete ja muude esemete leidmiseks tuleb pöörduda Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutuse poole. Foto: Mihkel Maripuu

XXVII laulu- ja XX tantsupeol “Minu arm” kaotatud riiete ja muude esemete leidmiseks tuleb pöörduda Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutuse poole.

Sihtasutusse on jõudnud hulk särke, fliise, jopesid, mütse, rätikuid, aga ka näiteks kotte, jalanõusid ja ehteid. Kaotatud eseme leidmiseks tuleks seda täpselt kirjeldada või saata sellest foto.

Asjadele saab Tallinnas järele minna 19. juulini tööpäeviti 10–16 Pärnu maantee 10 neljandale korrusele.

Kalevi staadionilt leiti neljapäeval ja reedel kaks dokumenti ja kolm pangakaarti. Lauluväljakul viidi reedest pühapäevani politseialale 116 eset. Nende hulgas oli väärtesemeid sõrmustest ja teistest ehetest rahakottide ja mobiiltelefonideni. Suurem osa asjadest jõudis tänu Facebookile omanikuni. Politsei kätte jäänu toimetati Kesklinna politseijaoskonda Kolde puiestee 65. Selle nädala jooksul võib leitu kohta infot küsida telefonil 5352 3099, hiljem saab leide vaadata politsei kodulehelt.

Kontaktandmetega märgistatud esemete omanikega võtab sihtasutus ühendust. Kui leitud esemele on märgitud laulu- või tantsupeoli kollektiivi nimi või märgistus, võetakse omanikega ühendust kollektiivi juhi kaudu.

Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutusega saab ühendust numbril 627 3120 või e-posti aadressil leitud@laulupidu.ee. Bussi unustatud asjade puhul tuleks helistada telefonil 643 4152, trammi unustatud asjade korral 643 4151, trolli unustatu puhul 643 4150. Kõnes tuleks võimalikult täpselt kirjeldada kaotatud eset ja kaotamise asjaolusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles