Pärnu valis aasta mehe ja aasta naise

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu aasta naine on tänavu Heli Tooman ja aasta mees Teet Kurs.
Pärnu aasta naine on tänavu Heli Tooman ja aasta mees Teet Kurs. Foto: Urmas Luik/Ants Liigus

Pärnu linnavalitsuse ja ühiskondlike ühenduste komisjon valis täna salajasel hääletusel seitsme naiskandidaadi hulgast tänavuse Pärnu aasta naise tiitli vääriliseks turismiedendaja Heli Toomani ja kolme meeskandidaadi seast aasta meheks kohaliku prügila juhi Teet Kursi.

OÜ Paikre juhataja Teet Kursi kandidatuuri esitasid MTÜ Zonta Pärnu Klubi ja “Aasta mees 2001” Ain Roost.

Esildistes rõhutatakse tema panust jäätmekäitlusprojekti lõpulevedamisel, Rääma prügila sulgemist, vabatahatlikku tegevust, avalike ettevõtmiste toetamist ning jagatakse arvamust nimetada lõppev aasta Pärnus rohelise vaiba aastaks.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppejõu, kauaaegse turismiosakonna juhataja dotsent Heli Toomani kandidatuuri esitasid MTÜ Lions Klubi Pärnu Koidula ja Tartu ülikooli Pärnu kolledž.

Tähelepanuväärne on tema osa rahvusvahelise juhtivate turismikoolide võrgustiku EUHOFA 50. kongressi korraldamisel Pärnus, rahvusvahelise magistriõppekava “Heaoluteenuste disain ja juhtimine” algatamine ning tema tegevus Pärnu kui sihtkoha tutvustamisel eri riikides.

Tavapäraselt võttis linnapea Toomas Kivimägi komisjoni otsuse selgudes mõlemale vastvalitud tiitliomanikule kõne ja õnnitles asjaosalisi.

Aasta mehe ja naise tunnustamine toimub pärast jõule Ammende villas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles