Pärnu kolledž ja Koidula kool alustavad koostööd

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasiumi direktor Indrek Kaldo (vasakul) ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe allkirjastasid koostöölepingu.
Pärnu Koidula gümnaasiumi direktor Indrek Kaldo (vasakul) ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe allkirjastasid koostöölepingu. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe ja Pärnu Koidula gümnaasiumi direktor Indrek Kaldo allkirjastasid täna Pärnu Koidula gümnaasiumi pidulikul aupäeva aktusel koostöölepingu.

Lepingu eesmärk on koostöö Tartu ülikooli ja kolledži õppimisvõimaluste tutvustamisel ning gümnaasiumi õppesuundade arendamisel, sh õpilaste võõrkeelteoskuse ja  keskkonnaalaste teadmiste parandamisel ning ettevõtlikkuse arendamisel.
 
Koostööleping võimaldab kaasata gümnaasiumiõpilasi teadustegevustesse ja pakub abi uurimistööde juhendamisel. Kolledžipoolne kontaktisik on kolledži turundusspetsialist, Tartu ülikooli regionaalesindaja Läänemaal Triin Jaanson ja gümnaasiumi kontaktisik õppealajuhataja Ille Rohtlaan.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles