Aasta vabatahtlikuks pürib 19 nominenti

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Vabaühenduste inspiratsiooni- ja tänupäeval “Appi, mind kiidetakse!” räägivad oma lugusid ettevõtja Rain Tunger, näitleja Andrus Vaarik ja ettevõtja Errit Kuldkepp (pildil).
Vabaühenduste inspiratsiooni- ja tänupäeval “Appi, mind kiidetakse!” räägivad oma lugusid ettevõtja Rain Tunger, näitleja Andrus Vaarik ja ettevõtja Errit Kuldkepp (pildil). Foto: Urmas Luik

Pärnumaa vabakonna aasta tegijate kandidaatide esitamise aeg on ümber, enim esildisi ehk 19 leiab žürii laualt aasta vabatahtliku kategoorias.

Aasta vabaühenduse nominente on seitse, mittetulundusühenduste tegevuse toetamise kategoorias pürib laureaadiks 12 ja “Pärnumaa vabakonna silmapaistvaim tegu 2019” selgub viie nominendi hulgast. Aasta tegu on vabaühenduste või eraisiku(te) algatus või sündmus, mis on uuenduslik, vajalik, ainukordne või avaldanud maakonnas heas mõttes mõju.

SA Pärnumaa Arenduskeskuse mittetulundusühingute konsultant Daisi Sprenk märkis, et žürii koguneb neljapäeval, 14. novembril ning arutelu ja hääletamine tuleb eeldatavasti pingeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles