Taimetoidumessil tutvustavad oma tooteid pärnumaalasedki

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Lehetoimetuse töötajad on taimseid toite mekkinud ja tunnistanud, et taimetoit võib meeldida lihasööjatelegi.
Lehetoimetuse töötajad on taimseid toite mekkinud ja tunnistanud, et taimetoit võib meeldida lihasööjatelegi. Foto: Mailiis Ollino

Sel nädalavahetusel Tallinnas Kultuurikatlas toimuva üheksanda taimetoidumessi üle 100 osaleja seast leiab kaks Pärnumaa ettevõtetki: Pärnu südalinnas keskkonnasõbraliku ja orgaanilise tootevalikuga It’s Bio poodi pidava Hovere Property OÜ ja aiasaadustest toorsnäkkide valmistaja Toidu Kuivatamise OÜ Tori vallast.

Baltimaade vanima taimset toitu tutvustava ürituse eestvedajad on OÜ Vegekspert, MTÜ Loomus ja MTÜ Eesti Vegan Selts, mille koostöös toimuv suurüritus teeb sel aastal kummarduse maailmamuutjatele, tähistades aktiivsetele kodanikele omast särtsu ja südikust kuumade vürtsidega.

Toidu Kuivatamise OÜ on taimset toodangut valmistanud juba viis aastat. Vegania.ee poes pakutavate kuivatatud toodete valik on lai, sortiment hõlmab nii kuivatatud tomatit, kreeki, sõstraid kui astelpajumarju. Tori vallas asuv ettevõte kasutab toorainet, mis on värske ja pärineb peamiselt Eesti aedadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles