Raba ujula avab 10. jaanuaril uksed

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raba ujula.
Raba ujula. Foto: Ants Liigus

Pärnu Raba ujula avab 10. jaanuaril uksed, 40eurose kümne korra piletiga pääseb korraga ujuma kogu pere.

“Mõtlesime, et võiks sellise kingituse teha,” lausus ujumisklubi Raba juhatuse liige Allan Vainikk. “Kümne korra pilet on pilet kogu perele, kes selle on ostnud, võib abikaasa ja lapsed tasuta ujuma tuua.”

Seni Raba ujulat opereerinud sõudeklubi Pärnu loobus Raba ujula opereerimisest ja majandusliku riski võttis enda kanda mittetulundusühing Ujumisklubi Raba. Mittetulundusühing koosneb lapsevanematest, kelle lapsed ujumistrennis käivad.

Vainikki sõnade järgi otsustas klubi pärast läbirääkimisi ujula omaniku Pärnu EEKga ujula 10. jaanuarist avada, sest ilmad on olnud kardetust soojemad.

Koos inimeste ja ettevõtetega, kes olid valmis 40eurose kümne korra pileti broneerima, annab see võimaluse ujula mai lõpuni lahti hoida.

Küsimusele, kui palju ujula pääse maksma hakkab, vastas Vainikk, et täpseid hindu pole veel otsustatud. “Pilet on kindlasti alla praegu pakutavate, et inimestel oleks põhjust Raba ujulasse tulla,” lausus ta.

Vainikk kinnitas, et 40 eurot kümne korra pileti eest oli ujula käivitamist võimaldav esialgne pakkumine ning edaspidi on kümne korra pilet odavam.

“Eesmärk pole kalli piletiga üksikutelt teenida, vaid võimalikult rohkem inimesi Raba ujulas käima meelitada,” rääkis Vainikk.

Raba ujula ruume hakatakse tasapisi kütma juba enne aastavahetust, täisvõimsusel alustatakse kütmist nädal enne avamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles