Vabatahtlike kirega nihutab kas või mägesid paigast

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Noored pärnakad Karoliine Aus (vasakul) ja Johanna Roos korraldasid suvel naudingufestivali Tunne ja tänavaartistide festivali Walk ning pälvisid MTÜ Tundena tunnustuse.
Noored pärnakad Karoliine Aus (vasakul) ja Johanna Roos korraldasid suvel naudingufestivali Tunne ja tänavaartistide festivali Walk ning pälvisid MTÜ Tundena tunnustuse. Foto: Mailiis Oilino

Vabatahtlike panuse ja kirega võib kas või mägesid paigast liigutada, aga kui neid märgatakse ja tunnustatakse, siis karjatavad nad “Appi, mind kiidetakse!”. Ja peabki kiitma, sest kuidas muidu oleks toimunud sellised lummavad üritused, nagu näiteks öövalgusfestival, rahvusvaheline ratsaspordivõistlus suvepealinnas, Libatse romuralli, perepäev Kaitse­inglid Vändras ja veel paljud muljet avaldavad ette­võtmised.

Tähelepanuväärne on ettevõtete toetus vabaühendustele, nii nagu seda on teinud Kihnu Veeteed, Karo Mets, Cramo Estonia, K.Met, Pärnu linna- ja vallavalitsused. Ikka selleks, et korraldajate silmad säraksid ja uudsed mõtted teostuksid.

Vabatahtlike südamesoojusega toimuvad harivad tunnid Tori sotsiaalmajas, rajatakse lastele mänguväljakud kohalike panusega ja projektiraha ootamata, treenitakse noori maastikuviburajal, sisustatakse tegevustube ja ärgitatakse taas jooksma Pärnu kahe silla vahet ja sportlikult aega veetma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles