Konkursile esitatava käsitöö seast sõelutakse vallale esinduskink

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
​Pärast nelja omavalitsuse ühimemist leiab Lääneranna valla meenevakast kruusi, pastapliiatsi ja margi.
​Pärast nelja omavalitsuse ühimemist leiab Lääneranna valla meenevakast kruusi, pastapliiatsi ja margi. Foto: Kristina Kukk

Lääneranna vallavalitsus kuulutas välja meenekonkursi, et leida uusi ja omapäraseid meeneid, mida külalistele kinkida või turistina siinses piirkonnas reisides kaasa osta.

Konkursist "Kotkas kotti!" oodatakse osa võtma nii käsitöömeistreid, ettevõtjaid, äriühinguid kui loomekeskusi, seltse, koole ja teisi huvilisi.

Konkurss toimub kahes kategoorias. Üks neist on esindusmeene, mis on eriline ja esinduslik ning mille kasutusõigus jääb ainult Lääneranna vallavalitsusele, selle hind võiks jääda 25 euro piiresse. Teises kategoorias valitakse kuni kümneeurone turismimeene, mis on seotud paikkondliku eripäraga, kutsub ostma, on mugav reisil kaasas kanda ning mida saab soetada turismiinfokeskustest ja suveniiripoodidest.

Kandideerima oodatakse huvitavaid ja omanäolisi esemeid, mille valmistamisel on kasutatud Lääneranna vallale omaseid motiive või sümboolikat. Esemete materjali- ja tehnikavalik on vaba, kasutada võib nii puitu, plasti, keraamikat, tekstiili kui ka lõnga. Meeneks sobib piirkonnale omane või kodukandis toodetav kauasäiliv toiduainegi!

Konkursitöid oodatakse 1. märtsiks Lihulasse vallamajja.

Mõlema kategooria võidutöö autorit ootab 500eurone preemia. Võitjad tehakse teatavaks 31. mail Lihulas kevadlaadal, kus näeb kõiki konkursile laekunud töid.

Pärast nelja omavalitsuse ühinemist leiab Lääneranna valla meenevakast kruusi, pastapliiatsi ja margi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles