Tervisekeskus jätkab südalinnas perearstide kolimisest hoolimata

Lauri Mutso
Copy
Kuigi praeguse hoone seinal ilutseb Pärnu perearstikeskuse nimi, on see tegelikult kesklinna tervise­keskus, kus töötavad töötervishoiuarstid, radioloogid, eraarstid ja ortopeedidki.
Kuigi praeguse hoone seinal ilutseb Pärnu perearstikeskuse nimi, on see tegelikult kesklinna tervise­keskus, kus töötavad töötervishoiuarstid, radioloogid, eraarstid ja ortopeedidki. Foto: Urmas Luik

Pärnu haigla ja praegu kesklinnas tegutsev Pärnu perearstikeskus sõlmisid üürilepingu, et anda haigla kõrvale kerkinud Ristiku tervisekeskus perearstide kasutada. Patsienti­dele tähendab see, et peretohtri juurde tuleb edaspidi südalinna asemel käia linna servas.

Kokkulepe sõlmiti reedel ja leppe osana selgitati välja nii ­ruumide sisustamine kui teenuste osutamine. Haigla juhatuse ­esimees Urmas Sule ütles, et täpsemat infot, millal arstid uutes ruumides patsiente vastu võtma hakkavad, jagatakse siis, kui ­kolimise kuupäevad paigas. Praeguste plaanide kohaselt asuvad peretohtrid uues paigas tööle 10. maiks.

Pärnu perearstikeskuse juhataja doktor Sirje Uueküla jutu järgi püüavad nad üleminekut korraldada sujuvalt. “Patsiendid ei jää sel ajal abita,” sõnas Uueküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles