Pärnumaal valmib päevas tuhandeid pakke kõrsikuid

Karl Hütt
, reporter
Copy
Liinilt tulevad kõrsikud lõigatakse väiksemateks ja pakendatakse karpidesse.
Liinilt tulevad kõrsikud lõigatakse väiksemateks ja pakendatakse karpidesse. Foto: Urmas Luik

Juba Pärnu-Jaagupis asuva kõrsikutehase juurde jõudes on õhus tunda magusat lõhna, mis majja sisse astudes muutub järjest tugevamaks, sest parasjagu käib kõrsikute tootmine.

Nagu 1996. aastast Pärnu-Jaagupis tegutsenud pereettevõtte OÜ Hellar ja Pojad juhatuse liige Diana Mägi tutvustas, on kõrsikuliini tööpõhimõte üldjoontes väga lihtne: ühest otsast pannakse tainas sisse ja 15 minuti pärast väljub teisest otsast valmis toode.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles