Saada vihje

Pärnumaal valmib päevas tuhandeid pakke kõrsikuid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinilt tulevad kõrsikud lõigatakse väiksemateks ja pakendatakse karpidesse.
Liinilt tulevad kõrsikud lõigatakse väiksemateks ja pakendatakse karpidesse. Foto: Urmas Luik

Juba Pärnu-Jaagupis asuva kõrsikutehase juurde jõudes on õhus tunda magusat lõhna, mis majja sisse astudes muutub järjest tugevamaks, sest parasjagu käib kõrsikute tootmine.

Nagu 1996. aastast Pärnu-Jaagupis tegutsenud pereettevõtte OÜ Hellar ja Pojad juhatuse liige Diana Mägi tutvustas, on kõrsikuliini tööpõhimõte üldjoontes väga lihtne: ühest otsast pannakse tainas sisse ja 15 minuti pärast väljub teisest otsast valmis toode.

Kommentaarid
Vaba aeg
Tagasi üles