Pärnumaal valmib päevas tuhandeid pakke kõrsikuid

Liinilt tulevad kõrsikud lõigatakse väiksemateks ja pakendatakse karpidesse. FOTO: Urmas Luik

Juba Pärnu-Jaagupis asuva kõrsikutehase juurde jõudes on õhus tunda magusat lõhna, mis majja sisse astudes muutub järjest tugevamaks, sest parasjagu käib kõrsikute tootmine.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Nagu 1996. aastast Pärnu-Jaagupis tegutsenud pereettevõtte OÜ Hellar ja Pojad juhatuse liige Diana Mägi tutvustas, on kõrsikuliini tööpõhimõte üldjoontes väga lihtne: ühest otsast pannakse tainas sisse ja 15 minuti pärast väljub teisest otsast valmis toode.

06.02.2020 08.02.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto