Hommikused Pärnusse sõitjad peavad bussifirmasse helistama

Copy
PÜTK muudab Paikuse osavallast Pärnusse sõitva hommikuse bussi 33 Tammuru–Seljametsa–Pärnu sõiduplaani nii, et Tammurust, Vaskrääma teelt ja Männitukast sõita tahtjad peavad oma soovist bussifirmale kõige hiljem eelmisel õhtul teatama.
PÜTK muudab Paikuse osavallast Pärnusse sõitva hommikuse bussi 33 Tammuru–Seljametsa–Pärnu sõiduplaani nii, et Tammurust, Vaskrääma teelt ja Männitukast sõita tahtjad peavad oma soovist bussifirmale kõige hiljem eelmisel õhtul teatama. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa ühistranspordikeskus (PÜTK) muudab Paikuse osavallast Pärnusse sõitva hommikuse bussi 33 Tammuru–Seljametsa–Pärnu sõiduplaani nii, et Tammurust, Vaskrääma teelt ja Männitukast sõita tahtjad peavad oma soovist bussifirmale kõige hiljem eelmisel õhtul teatama.

PÜTKi vanemlogistik Avo Rahu rääkis, et kogu eelmise aasta oli kell 6.25 Tammurult sõitu alustava ja kell 6.30 Seljametsast väljuva bussi 33 nõudlus väike.

“Põhilised sõitjad on Seljametsast, neid oli aasta jooksul 490. Muudest peatustest tuli peale vaid 80 inimest, sealhulgas Tammurust 38 ja Vaskrääma teelt 32,” seletas Rahu. “Seda on kokku ülivähe, kuid neilegi kahele kuni neljale pidevalt varahommikul linna sõitjale on vaja säilitada tööle saamise võimalus.”

Läbirääkimistel Paikuse osavalla juhiga lepiti kokku: PÜTK muudab bussiliini 33 tellimust nii, et põhisõiduplaan on 22. veebruarist Seljametsa–Pärnu ja kõige hiljem eelmisel päeval kella 18ks tellitult saab alustada sõitu Tammurust, Vaskrääma teelt ja Männitukast. Tellimussõiduks tuleb helistada Hansa Bussiliinide numbril 507 4267.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles