Starman ja STV jätkavad PBK näitamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK logo.
PBK logo. Foto: Internet

Tarbijakaitse ettekirjutuse alusel pikendab Balti autorite ja leviliit (BALL) lepinguid, mille kohaselt saavad kaablioperaatorid Starman ja STV näidata Vene telekanalit PBK kuni 14. veebruarini.


Tarbijakaitseamet koostas Starmanile ja STV-le ettekirjutuse, mille alusel peavad kaabeltelevisioonioperaatorid taastama Vene telekanali Pervõi Baltiiski kanal (PBK) edastamise Eestis, vahendas BNS.



BALL märkis, et kuuline ajapikendus annab lisaaega läbirääkimiste korraldamiseks ja uute litsentsilepingute sõlmimiseks.


Starman teatas, et pole eile hommikuks saanud BALLilt teadet edastamisõiguse pikendamise kohta.



“Enne PBK edastamise jätkamist peab Starman ära ootama Balti autorite ja leviliidu teate, et mitte minna vastuollu autoriõiguste seadusega ning levitada teleprogrammi loata,” teavitas ettevõte.



Kaabeltelevisioonioperaatorid Starman ja STV teatasid esmaspäeval, et lõpetavad oma võrgus PBK näitamise. Mõlemad firmad viitasid, et Vene telekanalite vahendaja nõutav hinnatõus pole vastuvõetav. PBK näitamist jätkasid oma võrgus Elion ja Telset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles