Diana Aitai hukkumist uuritakse siiani

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Aitai hukkus 26. jaanuaril 2011. aastal. Traagilise paiga Pärnu jõe ääres on ema ja lähedased sõbrad hoidnud korras.
Diana Aitai hukkus 26. jaanuaril 2011. aastal. Traagilise paiga Pärnu jõe ääres on ema ja lähedased sõbrad hoidnud korras. Foto: Erakogu

26. jaanuaril möödub aasta sellest, kui vaid 22aastane Diana Aitai Pärnus kanalisatsioonikaevu kukkus ja hukkus. Juhtumit uuritakse edasi, kuid prokuratuur on kidakeelne, kirjutas Õhtuleht.

Augustis uurimine lõpetati, kuid seda alustati oktoobris riigiprokuratuuri käsul uuesti. Muuhulgas pidas riigiprokuratuur oluliseks hoolikamalt otsida kaevu omanikke.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles Õhtulehe veebitoimetusele, et uuesti alustatud menetlus kestab. "Kas ja mida täiendava menetluse käigus tuvastati, sellest saab rääkida siis, kui menetlus on lõpule jõudnud," märkis Erm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles