Ranna rajooni tänavavalgustid kustusid rikke tõttu

Pärnu Postimees
Copy
Nüüdseks on selgemast selgem, et Pärnu ranna kant ei mattunud eile hilisõhtul pimedusse linna kokkuhoiurežiimi pärast. Tegemist oli tehnilise probleemiga. 
Nüüdseks on selgemast selgem, et Pärnu ranna kant ei mattunud eile hilisõhtul pimedusse linna kokkuhoiurežiimi pärast. Tegemist oli tehnilise probleemiga. Foto: Mailiis Ollino

Toimetusse helistas murelik linnakodanik, kes kaebas, et Pärnu ranna rajoon oli eile õhtul pime. Ta kurtis, et kella 22 aegu oli prügiämbritki raske välja viia, mõnigi inimene liikunud tema jutu järgi taskulambiga.

“Alguses vilkus ja siis kustus päris ära,” seletas helistaja. Kuidagi ei nõustunud ta kõnele vastanu hinnanguga, et kirjeldatud sümptomid viitavad rikkele.

Pettunud mees oli jõudnud kustunud tänavavalgustite üle vaagides veendumusele, et tegemist on kokkuhoiurežiimiga, ja kindlasti pidanuks linnavõim elanikke muutusest teavitama.

Nagu kinnitas Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar, ei ole omavalitsus tänavavalgustuses piiranguid kehtestanud. Tegemist oli tehnilise probleemiga.

Pärnu linnas hooldab tänavavalgustust Leonhard Weiss OÜ. Linnavalitsus palub sellistest probleemidest teada anda, helistades telefonil 443 4929, kus saab ööpäev läbi automaatvastajale teateid jätta, või kirjutades meiliaadressil rike@leonhard-weiss.com.

Rikkest teatades tuleks rae esindaja sõnutsi võimalikult täpselt kirjeldada rikke asukohta, näiteks loetledes aadresse, mille lähedal tänavalaternad ei põle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles