Ringraja omanik ehitas ­uued müratõkked

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Auto24ringi omanik Andres Hall väitis, et nüüd on ringraja müratõkked tehtud selliselt, nagu detailplaneering ette näeb.
Auto24ringi omanik Andres Hall väitis, et nüüd on ringraja müratõkked tehtud selliselt, nagu detailplaneering ette näeb. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsuse korraldusel pidi auto24ringi omanik müratõkked raja ümbruses välja ehitama 1. maiks. Selleks kuupäevaks polnud tööd küll täiesti lõpetatud, kuid nüüdseks on vaid vaja valminud rajatistele kasutusluba hankida.

Detailplaneering nõudis müra leviku tõkestamist ringrajal ja selle lähi­aladel mitme kombineeritud meetmega: müravallid, -tõkkeaiad ja kõrghaljastusribad. Kõik ringrada ümbritsevad müratõkked tuleb omavahel ühendada selliselt, et nad ei katkeks.

23. aprillil väljastas Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakond tõkete rajamiseks ehitusloa. Peale varem valminud müratõkete on projektis ­ette nähtud raja idapoolsel küljel asuva seina ümberehitamine ja põhjapoolsesse otsa lisa-müratõkkeseina ehitamine. Osa müravalle tuleb ehitusprojekti järgi ehitada kõrgemaks, osa uuendatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles