Ülejõe noored käisid lastekülas mängimas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteküla poisid olid koos Ardi Truijaga karaoke laulmisest õhinas.
Lasteküla poisid olid koos Ardi Truijaga karaoke laulmisest õhinas. Foto: Erakogu

Tosin Pärnu Ülejõe linnaosa noort võttis kätte ja külastas laupäeval oma naabruses Pärnu lasteküla, et sealsete asukatega üheskoos mängida, laulda, tantsida, meisterdada ja süüa teha.

Mõte lasteküla lastele külla minna tekkis Geter Gerleinil, Deily Loosaarel ja Rasmus Mägil. “Et elame Pärnu lastekülale päris lähedal ja näeme neid lapsi tihti, mõtlesime, et oleks hea minna ja nendega koos päev veeta,” rääkis Gerlein. “Suure tõuke andis paari aasta tagune osalemine sellisel üritusel, kui mu tädi Annely Lihtne korraldas samalaadse ettevõtmise suvel.”

Külaskäigu eestvedajatega oli nõus liituma rida sõpru ja nii koguneski laupäeval lasteküla trepile tosin Ülejõe noort. Lastega veetsid peale eelnimetatute toreda päeva Jane Orumaa, Siim Jaanoja, Annely Lihtne, Ardi Truija, Keddy-Liis Segasaar, Stiina Maret Segasaar, Taaniel Peetmaa, Alo Rand ja Mari Küla.

“Uskumatu, et leidub nii palju noori, kes tahavad osa võtta niisugustest üritustest ja on siiralt huvitatud sellest. See on nii positiivne,” leidis Gerlein.

Gerleini sõnutsi paistsid lasteküla asukaile külalised meeldivat. “Ma ei saa ju kellegi teise eest rääkida, aga mulle tundus, et neile tõesti meeldis. Nad olid nii õhinas meisterdamisnurgast, karaoke laulmisest, mängudest, mida nendega koos mängisime, ja tantsimisest,” seletas ta. “Kui hakkasime ära minema, jooksis mitu väikest last meid kallistama ning kutsus uuesti endale külla. See tegi südame nii soojaks ja tundsin, et nad tõesti nautisid seda päeva.”

Lastel külas käinud noored jäid toredalt veedetud päevaga rahule. “Üritus venis küll pikemaks, kui oli plaanitud, kuid see oli seda väärt, sest kõigil oli väga lõbus ja nii korraldajad kui lapsed tundusid seda aega nautivat,” lausus Loosaar, lisades, et noored plaanivad peagi taas lasteküla uksele koputada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles