Rahanappus seadis suusaraja ehitamise kahtluse alla

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Linnavalitsus on juba mõnda aega plaaninud Reiu–Raeküla terviseradade ­parkla lähedale teha kolme kilomeetri pikkuse valgustatud suusaraja.
Linnavalitsus on juba mõnda aega plaaninud Reiu–Raeküla terviseradade ­parkla lähedale teha kolme kilomeetri pikkuse valgustatud suusaraja. Foto: Urmas Luik

Aprilli alguses kuulutas Pärnu linnavalitsus välja Reiu–Raeküla valgustatud kunstlumeraja ehitamise hanke tulemuse, mis kohe vaidlustati. Nüüd tunnistati hanke tulemus kehtetuks ja linnavõim peab pingutama, et see­tõttu üldsegi ehitamata jää.

Linnavalitsus on juba mõnda aega plaaninud Reiu–Raeküla terviseradade parkla lähedale kolme kilomeetri pikkust valgustatud suusarada. Osa rajast kulgeks piki raudteetammi, osa Lätte tänava äärt pidi.

Kahes etapis ehitatav kunst­lumerada pidanuks plaanide ­kohaselt valmima enne eelolevat sügist. Esimese etapi tööd ongi juba tehtud: ehitatud on veevõtu­koht Reiu jõest koos madalsurvetorustiku ja pumplaga. Samuti on paigaldatud ja katsetatud vajalik kõrgsurve-konteinerpumpla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles