Rannas parkimise eest tuleb nüüd maksta (1)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnus toimib mobiilne parkiminegi.
Pärnus toimib mobiilne parkiminegi. Foto: Ants Liigus

Nagu varasematel aastatel muutus suplushooaja algusega parkimine Pärnu keskranna ümbruse tänavatel tasuliseks.

Tasuline parkimine kestab ranna rajoonis 1. juunist 31. augustini iga päev 10–18.

Tund parkimist maksab ranna piirkonnas neli eurot, ühe päeva parkimistasu on 12 eurot. Pileti saab lunastada nii parkimisautomaatidest, R-kioskitest kui Pärnu külastuskeskusest. Samuti saab parkimisõiguse eest maksta parkimisäpiga.

Fikseerides parkimisaja alguse kirjalikult või parkimiskella abil, võib auto ranna piirkonna avalikul tasulise parkimise alal ilma rahata seista pool tundi. Tammsaare puiesteel saab parkida tasuta.

Ranna rajooni avalikul tasulisel parkimisalal asub eraparklaidki, kus kehtivad teistsugused hinnad ja reeglid. Eraparklatest annavad märku vastavad tähised ja liiklusmärgid.

Pärnu kesklinnas on parkimine aasta läbi tasuline esmaspäevast reedeni 8–18. Laupäeviti, pühapäeviti ja riiklikel pühadel saab auto südalinna jätta tasuta.

Kinnitades parkimisaja alguse kirjalikult või parkimiskella abil, tohib sõiduki kesklinnas tasulise parkimise alale priilt seisma jätta tunniks ja Endla teatri ees Keskväljakul kolme tunniks. Silla kõrval Kalda tänava parklas on parkimine tasuta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles