Tehaserike lükkas Tammsaare puistee asfaltimise uude nädalasse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Tammsaare puiesteel asfaltimine toimub järgmise nädala esmaspäevast kolmapäevani.
Tammsaare puiesteel asfaltimine toimub järgmise nädala esmaspäevast kolmapäevani. Foto: Urmas Luik

Asfaltimistööde tõttu suletakse Pärnus esmaspäevast kolmapäevani Tammsaare puiestee Kooli ja Karja tänava vaheline lõik, ümbersõit toimub Laine tänava, Riia maantee, Karjamaa, Karja ja Kanali tänava ning Tammsaare puiestee kaudu.

Praegu on liikluseks suletud Tammsaare puiestee Kanali ja Karja tänava vaheline lõik, kuhu on vaja panna veel pealmine asfaldikiht. Seda tehakse koos Tammsaare puiestee Karja ja Kooli tänava vahelise lõiguga, kus pärast alumise asfaldikihi paigaldamist liiklus avati.

Pärnu linnavalitsuse meedianõuniku Teet Roosaare teatel oli kavas mõlemad tänavalõigud asfaltida homme, kuid asfalditehase rikke tõttu lükkusid tööd järgmisesse nädalasse. “Tammsaare puiestee Kooli ja Karja tänava vahelisele lõigule jäävad Mai tänava ja Tammsaare puiestee ning Karja tänava ja Tammsaare puiestee ristmik, mille sulgemine põhjustab sõidukijuhtidele kahtlemata ebamugavusi,” ütles Roosaar.

Asfaltimistööd algavad esmaspäeval kell seitse hommikul ja kestavad kolmapäeval kella 23ni. Pärast seda peaks Tammsaare puiestee täies ulatuses avatama.

Sõidukijuhtidel, kes tulevad Mai tänavalt, on võimalik ümbersõiduks kasutada Laine tänavat ja Riia maanteed. Riia maanteelt pääseb Tammsaare puiesteele mööda Karjamaa, Karja ja Kanali tänavat. Samu tänavaid saab kasutada Tammsaare puiesteelt või Karja tänavalt Riia maanteele või Mai tänavale pääsemiseks.

Linnabussidel jääb esmaspäevast kolmapäevani ära Kuke peatus, selle asemel on Riia maanteel Tammsaare peatus. Neljapäevast peaks taastuma tavapärane bussiliiklus ja bussid peatuvad Tammsaare puiesteel taas Strandi hotelli juures ja Kuke peatuses.

Samuti algavad esmaspäeval Riia maanteel teekatte parandustööd, mille tõttu suletakse liikluseks üks sõidusuundi. Töid alustatakse Rähni tänavast Raeküla poole ja sõidusuund on suletud vaid seal, kus vana asfaltkatet parasjagu freesitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles