Rannaklubi asub pidutsejate temperatuuri mõõtma (1)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Palavikuga külalisi turvatöötajad Sunseti ööklubisse ei luba. Ega ka neid, kes keelduvad temperatuuri mõõtmisest.
Palavikuga külalisi turvatöötajad Sunseti ööklubisse ei luba. Ega ka neid, kes keelduvad temperatuuri mõõtmisest. Foto: Urmas Luik

Suvepealinna rannahoones tegutsev ööklubi Sunset võtab sellest nädalavahetusest kasutusele infrapunatermomeetrid, millega uksel hakatakse kundede kehatemperatuuri mõõtma.

Sunseti omaniku Erlend Aava sõnutsi on see nii pidutsejate kui töötajate huvides. Palavikuga külalisi turvatöötajad üritusele ei luba. Ega ka neid, kes keelduvad temperatuuri mõõtmisest.

“Kuna Pärnut külastab hulgaliselt nii sise- kui välisturiste, siis kahjuks ei saa me 100 protsenti midagi välistada,” põhjendab Sunset meetme kasutuselevõttu oma Facebooki lehel. “Küll saame minimeerida käepäraste vahenditega ohuallikaid.”

COVID-19 antikehade uuringu üks autoritest viroloogiaprofessor Irja Lutsar märkis eile Postimehe otsestuudios, et viiruse levik peatub ainult siis, kui ööklubidesse lähevad inimesed, kes on täiesti terved. Samal ajal seadis ta kahtluse alla, et kraadimisest ööklubides kasu on. “Ega keegi ole väga ära tõestanud, et see kraadimine midagi väga tugevalt muudaks,” lausus Lutsar. “Kui  palavik on kõrge, siis ma sügavalt kahtlen, et inimene sinna ööklubisse, L. H.) läheb.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles