Jõulumäe palliväljakud ehitatakse moodsamaks

Pärnu Postimees
Copy
Jõulumäe tervisespordikesuse palliväljakute renoveerimine kestab järgmise suve hakuni.
Jõulumäe tervisespordikesuse palliväljakute renoveerimine kestab järgmise suve hakuni. Foto: Jõulumäe tervisespordikeskus

Jõulumäe tervisespordikeskuse palliplatsidel algavad kevadeni kestvad ehitustööd, mille käigus paranevad nii korv- ja võrkpalli kui tennise harrastamise tingimused.

Kui praegu on Jõulumäel üks asfaltalusel tenniseväljak, mida aja jooksul on küll kõpitsetud, kuid mis on ilmselgelt ajale jalgu jäänud, uuendamist vajav puitkattega korvpalliplats ja kaks võrkpalliväljakut, siis uuendustööde käigus on plaanis pallimängutingimusi palju parandada. Nii rajatakse kompleksi neli savi-liivkattega tenniseväljakut, kolm 3×3 tänavakorvpalliväljakut, üks korvpalliplats ja multispordiala võrkpalli mängimiseks või üldfüüsilise treeningu tarvis.

“Tahtes aidata kaasa spordiga tegelevate inimeste arvukuse suurenemisele, on plaanis rajada neli kõrvuti asetsevat savi-liivkattega tenniseväljakut, kuna senine üks väljak jäi kasutajate huvi arvestades väheks,” selgitas tervisespordikeskus oma sotsiaalmeedialehel. “Pallimängude juures loodame näha rohkem noori ja kasvatada koolilaste kehalist aktiivsust, korraldada mitmekesisemaid treeninglaagreid.”

Uus korvpalliplats on kavandatud plastmoodulkattega ja seal saaks mängida ka käsipalli. Multiväljakul on võimalik mängida võrkpalli või teha osavuse-, jõu-, koordinatsiooni- ja venitusharjutusi.

Jõulumäe palliväljakud on ehituse pärast suletud mai lõuni. Vanadest platsidest jäävad talveilmade tulekuni avatuks üks võrkpalliplats, indiaca-väljak ja asfaltplats sulgpalliväljaku ja jalgpalli täpsuslöökidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles