Täiskasvanute gümnaasiumi õpilased võitlevad lõpuni

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi õpilased ja vilistlased korraldasid oma kooli säilimise toetuseks linnavalitsuse ees meeleavalduse.
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi õpilased ja vilistlased korraldasid oma kooli säilimise toetuseks linnavalitsuse ees meeleavalduse. Foto: Urmas Luik

Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi (PTG) kolimine Pärnumaa kutsehariduskeskusse (PKHK) on tekitanud palju vastuseisu ja pahameelt. Sel nädalal kohtusid kooli õpilased linnavalitsuse, haridus- ja teadusministeeriumi ja PKHK esindajatega, et õppeasutuste liitmist arutada.  

PTG õpilase ja õpilasomavalitsuse liikme Sten Rokicki sõnutsi esitati neile kohtumisel väiteid, mida eelmistel kokkusaamistel on juba arutatud, näiteks: milline on haridus- ja teadusministeeriumi (HTM) arusaam paremast koolisüsteemist.

“Küsimustele, kas meie õppesüsteem jääb samaks ja kas meile antakse omaette ruumid, saime jaatava vastuse,” lausus Rokicki. “See aga ei tekita kahjuks suurt usaldust, sest kui uurisime, mis täpsemalt juhtuma hakkab, ei olnud neil kindlat plaani.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles