Koroonaviirusega nakatunute hulk kasvab, Mai kool jäi osaliselt distantsõppele

Meelis Kalme
, reporter
Copy
Pärnu Mai kooli neli õpilast andsid positiivse koroonaproovi. Ettevaatusabinõuna läksid kooli vanema astme ehk 5.–9. klassid tänasest distantsõppele.
Pärnu Mai kooli neli õpilast andsid positiivse koroonaproovi. Ettevaatusabinõuna läksid kooli vanema astme ehk 5.–9. klassid tänasest distantsõppele. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaal ei näita pärgviirusesse nakatunute arv languse märke. Siiski teatas terviseamet täna, et maakonda lisandus viimase ööpäevaga vaid kaks nakatunut. Viimase nädala jooksul on see väikseim number, näiteks nii laupäeval kui pühapäeval teatati kodumaakonnas seitsmest nakatunust. Mai koolis on praeguseks neli õpilast andnud positiivse koroonaproovi. Vanem kooliaste läks seetõttu tänasest distantsõppele.

Terviseameti Lääne regionaalosakond jälgib praegu üle 650 inimest, kellest 98 on haigestunud. Regiooni kriitilisim piirkond on Hiiumaa: seal on esimeses pereürituse koldes nakatunud 13, teises seitse ja perekoldes kuus inimest.

Kuid Lääne osakonna juhataja Kadri Juhkam ütles, et olukord on hakanud teravnema Pärnumaalgi. Maakonnas jälgib amet 48 inimest, kes on saanud positiivse testitulemuse. Teadaolevaid lähikontaktseid on 341, kuid see arv pole muidugi lõplik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles