Inglipuu täidab heade inimeste abiga paarisaja siit kandi lapse soovid

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu Maxima inglipuu.
Pärnu Maxima inglipuu. Foto: Mailiis Ollino

Kõikides Eesti Maxima poodides said ostlejad võtta kuuselt ingli ja teha kingituse lapsele, kelle nimi oli jõuluhaldjal kirjas.

Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete juht Janne Laik rääkis, et Pärnust laekus inglipuule ligikaudu 170 lapse jõulusoov ja nii nagu mujal said siin kõik inglid ehk soovid puult võetud. 

Turundusjuhi jutu järgi olid Pärnu laste soovid väga erinevad: alates mitmesugustest arendavatest mängudest, soojadest talveriietest ja õppevahenditest kuni lasteraamatute ja koduste hügieenivahenditeni.

“Veel kord tänan kõiki Pärnu ja lähiümbruse inimesi ning kinnitan, et meie heade koostööpartnerite abiga linnavalitsusest jõuavad kingid ilusasti iga lapseni, kellele inglipuult soetatud jõulukink pühaderõõmu valmistab,” lausus Laik.  

Kogu Eestis täidetakse umbes 2000 lapse kingisoov. “Soovid võeti inglipuudelt heategevusprojekti üle kümneaastase ajaloo kohta rekordkiirusega,” lisas Laik.  

Inglipuu eesmärk on kutsuda kaasinimesi head tegema just puudust kannatavatele lastele, et võimalikult paljudele Eesti lastele jaguks jõulurõõmu ja pühadetunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles