Aastavahetus möödus päästeametile rahulikult, kuid politseil oli tööd üksjagu

Lauri Mutso
Copy
Politseil oli üksjagu tööd Pärnust väljaspool aasta esimestel tundidel ja ilmselt tuleb nädalavahetuselgi tavalisest rohkem väljakutseid.
Politseil oli üksjagu tööd Pärnust väljaspool aasta esimestel tundidel ja ilmselt tuleb nädalavahetuselgi tavalisest rohkem väljakutseid. Foto: Mailiis Ollino

Nii päästeametile kui politseile möödus uusaastaöö Pärnumaal iseenesest rahulikult, kuid erinevalt päästeametist oli politseil üksjagu tööd Pärnust väljaspool aasta esimestel tundidel. Politsei eeldab nädalavahetuselgi harilikust rohkem väljakutseid.

Päästeameti Lääne ringkonna pressiesindaja Marek Kiigu teatel möödus aastavahetus Pärnumaal päästeametile väga rahulikult. “Ühel korral käidi kella poole 11 ajal kustutamas raketipaketi jäänuseid,” sõnas Kiik. Ülejäänud öö möödus päästeametile küllaltki vaikselt.

Hoopis vastupidi läks aastavahetus politseinikele. “Kui vana aasta ärasaatmine möödus Pärnumaal meile rahulikult, siis aasta esimestest tundidest hommikuni oli politseil üksjagu tööd, et väljakutsetele jõuda,” ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Rivo Saare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles