Rannapargis valmis suusarada

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Rannaparki rajati poolteise kilomeetri pikkune suusarada.
Pärnu Rannaparki rajati poolteise kilomeetri pikkune suusarada. Foto: Tõiv Jõul

Täna keskpäeval ajas rajameister Raivo Parts Pärnu spordikeskuse tellimusel Rannapargis Mere puiestee ja muuli vahel sisse ligemale poolteise kilomeetri pikkuse suusaraja, kus saab sõita nii vaba- kui klassikatehnikas.

Vast valminud rada on ühesuunaline ja sellel sõidetakse vastupäeva, alustades näiteks Estonia mälestusmärgi juurest. Suusatee kulgeb algul Mere puiestee suunas ja lookleb siis Tervise ravispaahotelli poole tagasi.

Suusatamist võib alustada ükskõik millisest kohast, kuid arvestada tuleb õige sõidusuunaga. Neil, kes tulevad autoga, tuleb masin jätta kas Seedri tänava väikesesse parklasse, Mere puiestee äärde või kuursaali juurde naisteranna parklasse.

“Suusarada on mõnusalt vonklev ja lauge profiiliga, kus merepoolse luha kõrkjastik ja pargipuud pakuvad sõitjatele vajalikku tuulevarju,” kiitis Pärnu spordikeskuse Pärnu Rannastaadioni juhataja Tair Anton.

Mootorsaanide, ATVde ja teiste mootorsõidukitega Rannapargis sõita ei tohi. Nendega sõites võib rikkuda suusarada ning kahjustada puid ja mälestusmärki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles