Andekas laps võib taas stipendiumi taotleda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Zonta Pärnu klubi kutsub taas esitama taotlusi stipendiumikonkursile „Andekas laps“.

Stipendiumi eesmärk on luua vähekindlustatud noortele võimalusi enesetäiendamiseks ja oma annete realiseerimiseks.

Stipendium on eelkõige mõeldud lastele ja noortele, kelle huviharidusega tegelemine on raskendatud või võib osutuda võimatuks pere majandusliku olukorra tõttu.

 Stipendiumile saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased. Stipendiumi taotlemiseks tuleb täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ja põhjendus või pere majandusliku olukorra kirjeldus.

Stipendiumitaotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja jne), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja, puuetega inimeste organisatsiooni või mõne teise organisatsiooni esindaja. Dokumendid leiab Zonta Pärnu klubi veebilehelt.

Taotluste esitamise tähtaeg on 20. veebruar.

Zonta Pärnu klubi annab igal aasta välja „Andeka lapse” stipendiume. 2006. aastal pälvis stipendiumi 14 noort kokku 28 000 krooni ulatuses, 2007. aastal sai 15 noort ühtekokku 38 000 krooni. 2008. aastal jagati 43 000 krooni 12 noorele stipendiumideks, 2009. aastal 25 500 krooni 10 noorele, 2010. aastal 20 000 krooni 11 noore vahel ja 2011. aastal sai 7 last osa 1550 euro suurusest stipendiumifondist.

Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi vahendeid heategevusprojektidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles