Järjekordne Saarde abivallavanem esitas tagasiastumise avalduse, vallavalitsuse püsimajäämine on küsimärgi all (2)

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Saarde abivallavanema kohalt tagasi astuv Külli Karu läheb tagasi tööle Viljandi linnavalitsusse, kus ta asub ametisse taristu- ja heakorrateenistuse juhina.
Saarde abivallavanema kohalt tagasi astuv Külli Karu läheb tagasi tööle Viljandi linnavalitsusse, kus ta asub ametisse taristu- ja heakorrateenistuse juhina. Foto: Mailiis Ollino

Saarde abivallavanem Külli Karu esitas vallavalitsusele ametist tagasiastumise avalduse. Tema samm paneb vallavanema raskesse olukorda, kuna vallajuht jääb vaid ühe vallavalitsuse liikmega kahekesi.

“Mingil põhjusel on hakanud volikogu praegusest koalitsioonist laekuma tagasisidet: minu tööga ei olda väga rahul,” ütles Karu. Lisades, et apoliitilise abivallavanemana on olukord veel raskem. “Sellest tulenevalt annan volikogule võimaluse leida inimene, kes teeb asju nii, nagu volikogu õigemaks peab,” sõnas ta.

Karu avaldas kahetsust, et tööaeg jäi lühikeseks, kuna vald ja selle kodanikud vajavad muutusi ja arengut. Kuid ta ei loe tehtud otsust lõplikuks. “Saarde vald on ka minu koduvald ja olen alati valmis naasma, kui see peaks kunagi võimalikuks osutuma,” kinnitas senine abivallavanem.

Seniks läheb Karu tagasi tööle Viljandi linnavalitsusesse, kus ta asub ametisse taristu- ja heakorrateenistuse juhina.

Karu ei eita, et tema astutud samm kukutaks praeguse vallavalitsuse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles