Pehkinud rampidega rulapargis trikitavad noored seavad end ohtu (2)

Kati Saagim
Copy
Katkist Munamäe rulapargi atraktsiooni piiratakse küll aiaga, kuid lapsed tõstavad selle eest ära. 
Katkist Munamäe rulapargi atraktsiooni piiratakse küll aiaga, kuid lapsed tõstavad selle eest ära. Foto: Mailiis Ollino

Pärast mullu kevadel juhtunud õnnetust Pärnu Munamäe rulapargis, kus kümneaastane poiss kukkus atraktsioonis oleva augu tõttu peaga vastu asfalti, tellis linnavalitsus pargile tehnilise seisukorra ülevaatuse. Selle tulemusel leiti, et park on end ammendunud, kuid remondi järel annab seda ühe hooaja veel kasutada.

Nüüdseks on osa rulapargi konstruktsioone parandatud, kuid kõige suurem ramp siiski veel aukus ja katki, mistõttu on see piiratud aiaga.

Rulapargi atraktsioone parandava ettevõtte juhataja tõdes, et ramp tuleks remondi asemel sootuks lammutada, sest see kujutab endast ohtu. Linn on aga teisel arvamusel.

Samal põhjusel võttis toimetusega ühendust murelik lapsevanem Anneli, kelle hinnangul on rulapark halvemas seisus kui mullu kevadel. Peale selle kasutavad lapsed tema teatel jätkuvalt katkist atraktsiooni.

“Nii kui lumi ära sulas, läksid lapsed parki. Sinna paigaldatud piirdeaiad on nii kerged, et väike lapski saab need eest nihutada,” rääkis Anneli, kes teab, mis halvas seisukorras atraktsioonidel sõites juhtuda võib. Just Anneli pojaga juhtuski mullu kevadel õnnetus, mille järel tuli poiss toimetada erakorralise meditsiini osakonda. “Mina oma last sinna parki enam lubanud ei olegi. Need on laste elud, millega me riskime, ja keegi peab vastutuse võtma,” märkis ema.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles