Teetööde tõttu muutub liikluskorraldus Pärnu kesklinnas, osa tänavaid suletakse (1)

Pärnu Postimees
Copy
Vihma tõttu võib tööde graafikus ette tulla muudatusi.
Vihma tõttu võib tööde graafikus ette tulla muudatusi. Foto: Mailiis Ollino

Sel nädalal läbib mitu suvepealinna tänavat uuenduskuuri, tööde ajal on liiklus häiritud. 

Pärnu linnavalitsus edastas, et homme pärastlõunal suletakse asfaltimiseks Kuninga, Aia, Karja ja Vanapargi tänava ringristmik.

Peale selle freesitakse Vee ja Akadeemia tänava eri lõike. Liiklust nendel tänavatel ei suleta, küll võib ees oodata lühiajalisi liiklustakistusi.

Pärastlõunal hakatakse asfalteerima Kuninga kooli juures asuvat ringristmikku ning Aia ja Rüütli tänava ning ringristmiku vahelist lõiku. Aia tänava lõik ja ringristmik on autodele suletud, bussid sõidavad vastassuunas.

Freesimine on kolmapäeval kavas ka Lõuna ja Väike-Kuke tänava eri lõikudel. 

Neljapäeval freesitakse Riia maanteed Vanapargi tänava ristmiku juures ja Lai tänava lõike. Liiklus jääb avatuks. Küll on seal liiklus osaliselt ümber suunatud asfaltimistööde tõttu Kuninga ja Lõuna tänava vahelisel lõigul, Vee, Ringi ja Lõuna tänava vahelisel lõigul ning Lõuna tänaval.

Reedel freesitakse Sillutise tänaval ja asfalteeritakse Väike-Kuke, Laia tänava ja Riia maantee eri lõike. Väike-Kuke tänaval pannakse asfalti Suur-Sepa ja Suur-Posti tänava vahel, Laial tänaval Põhja ja Vee tänava vahel, Riia maanteel Vanapargi tänava ristmiku juures.

Linnavalitsuse teede peaspetsialisti Jaan Kanniste kinnitusel tagatakse nende tänavate asfaltimise ajal ülejäänud sõidukite möödasõit, kuid võimalusel võiks neid teelõike vältida.

Vihma tõttu võib tööde graafikus ette tulla muudatusi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles